Esportin suosio on kasvanut vauhdilla useita vuosia, ja yhä useammat löytävät alkaneet löytää ja nähäd mahdollisuuksia esport vedonlyönnissä. Esport vedonlyöntiin ei kuitenkaan aloittelijoille löydy hyviä oppaita, jotka uppoutuisivat eurheilun maailmaan. Me olemme ladanneet useita oppaita, jotka auttavat sinua saamaan paremman käistyksen ja pääset näiden esport oppaiden kanssa, nopeasti alkuun.

E-urheilun lyhyt oppimäärä


Kuten jo tiedät, esport on erittäin suosittu sekä Suomessa että muualla maailmassa. Mutta mitä e-urheilu todella tarkoittaa? Sähköinen urheilu on lyhenne sanoista elektroninen urheilu ja se on nimi, joka sisältää kaikki virtuaalisessa ympäristössä tapahtuvat pelit. Kyse ei ole pelkästään tietokonepeleistä, vaan mukana on kaikki videopelistä ja VR-peleistä mobiilipeleihin. Verkkourheilun käsite on kotoisin Etelä-Koreasta, mutta nykyään sitä käytetään kaikkialla maailmassa. Suosittuihin verkkourheilulajeihin kuuluvat CS: GO, Call of Duty ja DOTA 2.


Lisää esportista alla olevissa oppaissa.


Parhaat vedonlyöntisivustot esportsiin

1
ARVOSANA

100% vedonlyöntibonus 100 € asti

888sport tarjoilee suomalaispelaajilleen ensitalletuksen tuplana 100 euron summaan asti. Tämä bonus on tietysti vapaasti käytettävissä myös esportsiin.

2
ARVOSANA

100 % vedonlyöntibonus aina 150 euroon asti.

Betsafe on yksi parhaista vedonlyöntisivustoista, ja se tarjoilee pelaajilleen luonnollisesti myös suuren valikoiman esports-kohteita. Saatavilla on myös tervetuliaisbonus, joka on käytettävissä esports-vedonlyöntiin!

3
ARVOSANA

100 % vedonlyöntibonus aina 300 euroon asti

Suosittu ComeOn Casino ja Vedonlyönti tarjoaa uusille pelaajilleen kaksi bonusvaihtoehtoa: joko 400 % 40 euroon asti tai 100 % 300 euroon asti. Molemmat bonukset ovat käytettävissä vedonlyöntiin ja esports-kohteisiin!

4
ARVOSANA

100% vedonlyöntisbonus aina 100€ asti

Betsson on itsestäänselvä valinta, mitä tulee vedonlyöntiin ja esportsiin. Betssonin esports-valikoima on yksi suurimmista, joita netistä löytyy. Lisäksi voit napata matkaasi tervetuliaisbonuksen, kun teet ensitalletuksesi!

5
ARVOSANA

LeoVegas tuplaa ensimmäisen vetosi aina 100 euroon asti

LeoVegas tarjoaa suuren valikoiman esports-kohteita. Saat lisäksi tältä pohjoismaiselta pelisivustolta 100 euron arvoisen ilmaisvedon, kun lyöt vetoa ensi kertaa.

6
ARVOSANA

100% vedonlyöntibonus aina 100 € asti

Unibet on yksi Suomen suosituimmista peliportaaleista. Se tarjoaa laajan valikoiman esports-kohteita sekä reilun tervetuliaisbonuksen uusille pelaajilleen!

7
ARVOSANA

100 % vedonlyöntibonus aina 200€ asti

Betway perustettiin vuonna 2005, ja se tunnetaan ehkäpä parhaiten englantilaisen West Ham -jalkapallojoukkueen virallisena sponsorina. Betway sponsoroi myös paria muuta suurjoukkuetta: ranskalaista PSG:tä sekä englantilaista Leicester Cityä.

8
ARVOSANA

100% vedonlyöntibonus aina 100 euroon asti

Mr Green tarjoilee suomalaispelaajilleen jopa 100 € arvoisen bonuksen ilmaisvedon muodossa. Se on käytettävissä myös sivuston esports-osiossa!

9
ARVOSANA

100 % riskitön veto aina 100 euroon asti

William Hillillä on valtava esports-tarjonta. Saatavilla on myös antelias tervetuliaisbonus, jonka ansiosta voit saada jopa 100 euron riskittömän vedon esportsiin käytettäväksi.