Esportin suosio on kasvanut vauhdilla useita vuosia, ja yhä useammat löytävät alkaneet löytää ja nähäd mahdollisuuksia esport vedonlyönnissä. Esport vedonlyöntiin ei kuitenkaan aloittelijoille löydy hyviä oppaita, jotka uppoutuisivat eurheilun maailmaan. Me olemme ladanneet useita oppaita, jotka auttavat sinua saamaan paremman käistyksen ja pääset näiden esport oppaiden kanssa, nopeasti alkuun.

E-urheilun lyhyt oppimäärä


Kuten jo tiedät, esport on erittäin suosittu sekä Suomessa että muualla maailmassa. Mutta mitä e-urheilu todella tarkoittaa? Sähköinen urheilu on lyhenne sanoista elektroninen urheilu ja se on nimi, joka sisältää kaikki virtuaalisessa ympäristössä tapahtuvat pelit. Kyse ei ole pelkästään tietokonepeleistä, vaan mukana on kaikki videopelistä ja VR-peleistä mobiilipeleihin. Verkkourheilun käsite on kotoisin Etelä-Koreasta, mutta nykyään sitä käytetään kaikkialla maailmassa. Suosittuihin verkkourheilulajeihin kuuluvat CS: GO, Call of Duty ja DOTA 2.


Lisää esportista alla olevissa oppaissa.


Parhaat vedonlyöntisivustot esportsiin

1
ARVOSANA

100 % vedonlyöntibonus aina 300 euroon asti

Suosittu ComeOn Casino ja Vedonlyönti tarjoaa uusille pelaajilleen kaksi bonusvaihtoehtoa: joko 400 % 40 euroon asti tai 100 % 300 euroon asti. Molemmat bonukset ovat käytettävissä vedonlyöntiin ja esports-kohteisiin!