Mitkä Esports-pelit ovat suosituimpia?

Vaikka suosituimpien esporttipelien todelliset sijoitukset muuttuvat hieman kuukausittain, hallitsevan suoratoistosivuston Twitchin kymmenen katsotuinta peliä pysyvät yhtenäisinä (taulukko 1). League of Legends on tällä hetkellä maailman katsotuin eSport. Niille, jotka ovat vähemmän perehtyneet esporttiin, on myös syytä huomata, että suosituimmat pelit eivät ole perinteisiä urheiluun liittyviä videopelejä, kuten Madden tai FIFA. Sen sijaan suosittuihin esporttityyleihin kuuluu moninpelien online-taisteluareena (jossa pelaaja, joka hallitsee yhtä hahmoa joukkueessa, jonka on tuhottava vastustajan joukkueen päärakennus), reaaliaikainen strategia (jossa pelaaja rakentaa armeijan saadakseen määräävän aseman kartan yli) , tai ensimmäisen persoonan ampujapelit (joissa pelaajat osallistuvat tulitaisteluun kartan yli).

Pelit

Esports sisältää monia suosittuja ja tutkan alla olevia pelejä useissa tyylilajeissa. Pidätkö ampujista? Voit pudottaa joitain lippuja kilpailijasta, joka pelaa Counter-Strike: Global: Offensive. Onko sinulla eeppisen mittakaavan taistelukuntaa? PlayerUnknown’s Battlegrounds on saanut sinut kattamaan. Urheiluun? Kahden maailman sulautuessa NBA ja Take-Two Interactive – erittäin suositun NBA 2K -videopelisarjan kustantaja – tekivät yhteistyötä luomaan NBA 2K eLeague. Esports-maailmassa on videopeli ja siihen liittyvä kohtaus kaikille.

Ehkä valintaa on liian paljon. Markkinoilla on niin paljon videopelejä, joilla on kilpailukykyinen moninpeli, ja ammattimaisten videopelien pelaamisen tai yksinkertaisen katselun aloittaminen voi osoittautua pelottavaksi. Onneksi tämä opas parhaisiin esporttipeleihin on suunniteltu työntämään sinua varovasti oikeaan suuntaan. Loppujen lopuksi jokainen peli, joka jatkuu sen suloisen rahan jälkeen, ei ole sinun aikasi arvoinen. Ja niitä on paljon.

Kriteerit

Tämä opas sisältää useita esportin arvoisia nimikkeitä, jotka PCMagin henkilökunta on tarkistanut ja suosittelee pelaamista koko sydämestä. Itse asiassa monet nimikkeistä, joita suosittelemme tarkistamaan, elävät myös parhaimmissa PC-peleissämme, vaikka heitämme myös luun tai kaksi konsolipelaajille.

Jotta peliä voidaan harkita sisällytettäväksi tähän oppaaseen, sillä on oltava vain virallinen turnaustuki julkaisijalta. Vaikka rakastamme monia pienempiä, yhteisön tukemia pyrkimyksiä, kuten uskomatonta Tecmo Super Bowl -yhteisöä, jouduimme luomaan raja-arvon, jotta jokaisen kilpailupelin lähellä olevaa kirottua ei pidetä kelvollisena.

Joten siinä se on. Jos on merkittävä esporttipeli, jota ei ole lueteltu alla, se tarkoittaa, että emme joko tarkistaneet sitä vielä tai pisteytimme sen tarpeeksi hyvin leikkauksen tekemiseen. Seuraavassa on kuitenkin joitain parhaita harrastelijoiden ja ammattilaisten pelaamia esport-pelejä vuonna 2021 – ja todennäköisesti sen jälkeenkin. Kaivaa sisään. Ja mikä tärkeintä, pidä hauskaa.

Apex Legends (PC: lle)

Kehitettyään kaksi erinomaista, mutta unohdettua Titanfall-peliä, kehittäjä Respawn saavutti lopulta aina ansaitsemansa menestyksen huippu-taisteluroyale-ampuja Apex Legendsin ansiosta.

Titanfall-universumissa sijaitseva Apex Legends antaa sinun hallita ketteriä palkkasotureita suurten robottien sijaan. Onneksi nämä värikkäät hahmot on varustettu monilla ainutlaatuisilla kyvyillä. Voit esimerkiksi matkustaa ulottuvuuksien välillä Wraithina tai peittää itsesi ja luoda hologrammeja Mirage. Lisäksi älykkäät viestintävälineet pitävät tiimit koordinoidusti.

Apex Legendsin valtava vauhti jatkuu käynnissä olevien turnausten ansiosta. Selaa tulevien tapahtumien aikataulua nähdäksesi erittäin antelias palkintopotti.