csgo betting

CS:GO tai Counter-Strike: Global Offensive, kuten pelin koko nimi kuuluu, on yksi suosituimmista esports-peleistä. Sen myös huomaa: valinnanvaraa on käsittämättömän paljon, mitä CS:GO-vedonlyöntiin tulee.

Tässä ensimmäisen persoonan ammuskelupelissä (First Person Shooter) taistellaan viiden hengen joukkueena toista joukkuetta vastaan. CS:GO:ssa toinen joukkue edustaa aina terroristeja, toinen terrorisminvastaisia joukkoja. Jos pelaat terroristien puolella, tavoitteenasi on virittää joukkuetovereidesi kanssa pommi yhteen valituista paikoista, ennen kuin aika loppuu kesken. Toisen joukkueen tavoite on sekin selkeä: estää terroristeja virittämästä pommia tai tehdä se vaarattomaksi ajoissa. Jokaisesta voitetusta pelikierroksesta jaetaan pisteitä, ja peliä pelataan usein muodossa ”paras 30:stä”.

CS:GO-vedonlyönti – Lyö vetoa CS:GO:sta

Jos haluat kokeilla CS:GO-vedonlyöntiä, voit sijoittaa rahasi joko koko ottelun tai tietyn erän voittajalle. Kun joukkueet ovat pelanneet 15 kierrosta, vaihtavat ne puolia, jotta peli pysyisi mahdollisimman reiluna. Turnauksesta riippuen ottelusarjat pelataan yleensä muodossa paras yhdestä tai paras kolmesta. Kun alat kilpailla CS:GO:ssa ja voittaa matseja, nouset CS:GO-rankingissa, joka antaa viitettä siitä, kuinka hyvä pelissä olet. Yhteensä ranking-tasoja on 18.

Pelasit sitten peliä itse tai et, CS:GO-vedonlyönti on hyvä tapa nauttia näistä taisteluista toisella tavalla. Voit valita CS:GO-vedonlyöntisivustosi useista vaihtoehdoista, joista suosittelemme muun muassa sellaisia huipputekijöitä kuin Betsson, Unibet ja LeoVegas. Kun haluat lyödä vetoa CS:GO:sta, ensimmäinen askel on aina rahan tallettaminen pelisivustolle. Sen jälkeen voit valita joko turnaus- tai otteluvedonlyönnin Counter-Strikesta. Pelikohteiden määrä riippuu aina hieman valitusta vedonlyöntisivustosta. Vaihtoehtoja on monia, ja ne vaihtelevat yhden erän voittajasta kokonaisen turnauksen finaalijoukkueiden veikkaamiseen. CS:GO:sta lyödään vetoa myös skineillä, jotka ovat tietynlaista valuuttaa, jolla voi muokata pelin aseita ja muita tavaroita. CS:GO Coinflip tarkoittaa vetoa, jossa sinulla on 50 % mahdollisuus voittaa skinejä – se vastaa siis täysin kolikonheittoa.

Jotta mahdollisuutesi voittaa CS:GO-vedonlyönnissä olisivat mahdollisimman suuret, on tärkeää, että käytät hieman aikaa joukkueisiin ja eri turnauksiin tutustumiseen. Monet pelin ystävistä kirjoittavat omia CS:GO-vihjeitään nettiin, joten lue kaikki mahdollinen materiaali, jonka vain käsiisi löydät.

CS:GO-vedonlyönti – CS:GO-kertoimet

Eri CS:GO-vedonlyöntisivustoilla on eri kertoimet, ja on tietysti sinun kannaltasi hyvä juttu, mikäli sijoitat rahasi niistä parhaisiin. Siksi on tärkeää verrata kertoimia CS:GO-vetosivustoilla ja selvittää, mikä niistä antaa parhaan palautuksen. Hyvä kerroin tarkoittaa tietysti niin korkeaa kerrointa kuin mahdollista. Jos haluat lisätä jännitystä entisestään, voit lyödä CS:GO-vetosi livenä ottelun ollessa jo käynnissä. Tässä tapauksessa CS:GO-kertoimet muuttuvat jatkuvasti sen mukaan, mitä matsissa tapahtuu.

Monet CS:GO-vedonlyöntisivustot tarjoavat jonkinlaisen tervetuliaisbonuksen siinä vaiheessa, kun teet ensitalletuksesi. Hyödyntämällä bonuksen saat pelikassaasi hieman ekstraa heti kättelyssä. Tavallisesti sivustot eivät tarjoa erillistä bonusta esportsiin tai CS:GO:hon, vaan kyseessä on vedonlyönnin perusbonus. Yleisin vedonlyöntibonus uusille pelaajille on talletusbonus, jossa sivusto lisää talletuksen päälle tietyn summan rahaa, esimerkiksi 100 % 200 € asti. Bonusraha on kierrätettävä vapaavalintaisissa vetokohteissa, joten voit sijoittaa sen myös CS:GO-vedonlyöntiin.

Lue aina ehdot läpi, ennen kuin hyväksyt minkään sivuston tervetuliaisbonusta. Voittosummasi suuruus riippuu luonnollisesti siitä, kuinka paljon panostat, mutta tuntemalla joukkueet ja pelin voit tehdä hyvää tiliä pienemmilläkin panoksilla. Kuten jo aiemmin mainitsimme, skins-vedonlyöntiä ei tällä hetkellä tarjota suosittelemillamme suomenkielisillä EU-sivustoilla lainkaan.

CS:GO-vedonlyöntiopas

Counter-Strike-pelisarja sai alkunsa jo 2000-luvun alkupuolella, ja tänä päivänä peliä pelaa säännöllisesti yli 500 000 ihmistä samanaikaisesti. Tässäkin pelissä menestyksen avain on monien muiden tapaan harjoitus. CS:GO:n pelaamiseen on käytettävä aikaa, jos haluaa tulla paremmaksi pelaajaksi. Alkuun päästäksesi voit aina käydä katsomassa hieman muiden pelejä ja tutustua heidän taktiikoihinsa. Monet Counter-Striken ystävät lataavat nimittäin pelejään esimerkiksi Youtubeen tai striimaavat niitä Twitchin kautta.

CSGO Stash

CS:GO on ainutlaatuinen peli siinä mielessä, että erilaisia varusteita ja aseita voi hankkia loputtomasti. Kaikki riippuu täysin siitä, miten paljon rahaa sinä ja joukkueesi saatte voitettua. Paremmat varusteet ja aseet tekevät tietysti tavoitteen saavuttamisesta huomattavasti helpompaa. Sivustolta CS:GO Stash löytyvät kaikki pelin skinit, aseet ja paljon muuta. Tästä pelistä on olemassa useampia eri versioita, joihin kuuluvat muun muassa Counter-Strike: Condition Zero ja Counter-Strike: Source.

Kuinka parantaa CS:GO pelistrategiaa

Lue tietoa aseista

Lue vihjeitä netistä selvittääksesi, mitkä aseista soveltuvat parhaiten mihinkin tilanteeseen. CS:GO on ennenkuulumattoman suosittu peli, ja netistä löytyy siihen liittyen valtavasti tietoa. Pelistrategia on tärkeä osa menestystä, joten huipputasolle päästäksesi sinun on ymmärrettävä, miten eri aseita käytetään. Osa aseista esimerkiksi potkaisee kovempaa laukaistaessa. Jotta voit tehdä vastustajallesi mahdollisimman paljon vahinkoa, on sinun tunnettava kaikki pelin aseet.

Ole valppaana

Yksi tärkeimmistä strategioista CS:GO:ssa on kuunnella vastustajien askelten ääniä ja selvittää näin, missä he liikkuvat. Näin saat etulyöntiaseman ja voit iskeä silloin, kun vihulaiset sitä vähiten odottavat. Mitä enemmän ymmärrät ja osaat pelata tätä peliä, sitä suuremman edun saat myös CS:GO-vedonlyönnissä.

UKK – kysymyksiä ja vastauksia CS:GO:sta

MITKÄ OVAT SUOSITTUJA VEDONLYÖNTISIVUSTOJA CS:GO:HON?

Muutamia suosituimmista EU-lisenssillä toimivista pelisivustoista ovat Betsson, Unibet ja Mr Green.

PELATAANKO CS:GO:TA JOUKKUEENA?

Kyllä vain, molemmissa joukkueissa on viisi pelaaja, ja jokaisessa ottelussa on kaksi joukkuetta, jotka pelaavat toisaan vastaan. Toinen joukkueista edustaa terroristeja, jotka haluavat virittää pommiin, toinen taas terrorisminvastaista ryhmää, jonka tehtävänä on estää viritys.

MITÄ CS:GO-VEDONLYÖNNISSÄ VEIKATAAN?

Se riippuu hieman siitä, millä pelisivustolla lyöt vetoa, mutta tavallisimmat vaihtoehdot ovat turnausvoittaja, ottelun voittaja, tasoitusveto ja turnauksen finaaliin selviytyvät joukkueet.

ONKO OLEMASSA CS:GO-TURNAUKSIA?

Kyllä, monissa esports-turnauksissa keskitytään nimenomaan CS:GO:hon, ja niissä jaetaan usein suuria palkintosummia. Yksi tunnetuimmista turnaussarjoista on nimeltään CS:GO Major, ja siihen kuuluu muun muassa länsinaapurissa pelattava suosittu DreamHack.

COUNTER STRIKE: GLOBAL OFFENSIVESTA YLEISESTI

CS:GO pelissä on yleensä kaksi tiimiä, joiden tarkoituksena on tietenkin päihittää toisensa. Erilaisia pelimoodeja on useita, ja pääset esimerkiksi pelastamaan panttivankeja, pitämään panttivankeja, purkamaan ja asettamaan pommeja. Mukana on myös monia muita erilaisia pelityyppejä, kuten tietenkin tuttu kaikki vastaan kaikki deathmatch. Kyseessä on siis puhdas räiskintäpeli, jossa pelaaja ohjastaa sotilasta tai terroristia tehtävänään tappaa ja tuhota vihollinen. Peli on alan parhaimmistoa, ja sitä kannattaa kokeilla, vaikka vedonlyönti ei kiinnostakaan.

Vetoa et pääse lyömään kaikista mahdollisista matseista, vaan seurannassa on tosiaan alan parhaimmisto. Aivan kuten suosituissa urheilulajeissa siis – eihän aivan jokaista maailman jalkapallo-otteluakaan uutisoida tai näytetä televisiossa, ja sama pätee tähänkin peliin.

Counter Strike: Global Offensive on ostettavissa Steam-palvelusta varsin halpaan hintaan, ja samaa kautta pääset käsiksi myös moninpeliin ja erilaisiin rankkauksiin. Nämä ovatkin usein pohjana vedonlyönnille, ja ne toimivat valintaperusteena myös sponsoreille. Hyvä CS-pelaaja saattaa päästä käsiksi isoihinkin rahoihin, mutta heikompikin pelaaja pääsee käsiksi isoihin rahoihin vedonlyönnin kautta.

Yhteenveto

Kaikkien aikojen suosituin FPS-peli, jolle ei vieläkään ole moninpelin saralla tullut edes lähelle pääsevää haastajaa. Counter Strike oli aikanaan modifikaatio eli modi Half Life -sarjaan, joka sekin on yksi kaikkien aikojen kuuluisimpia räiskintöjä. Pelaajien tekemistä muokkauksista kehkeytyi lopulta nykyinen Counter Strike: Global Offensive, joka on siis todellakin suurella rahalla rakennettu entistä parempi versio vanhasta konseptista. Pelaajia tälle pelille riittää miljoonia, joten ei ole mikään ihme, että se on noussut todella suosituksi Esports-peliksi. Ja jos pelaajia on miljoonia niin katsojia riittää kymmeniä miljoonia.

Moni vedonlyöntisivusto tarjoaa kohteita suosittuihin turnauksiin sekä muihin isoihin kisoihin. Mikä parasta: koska Esports-vedonlyönti on vielä hiukan tuntematonta hupia, houkuttelevat sivustot pelaajia ja vedonlyöjiä kaikilla mahdollisilla bonuksilla. Saat varmasti tarjouksia ilmaisista vedoista sekä monen sadan prosentin talletusbonuksista.