fortnite betting

Fortnite on netissä pelattava tietokonepeli, joka on noussut viime vuosina todella suureen suosioon. Pelivalmistaja tämän hittipelin takana on nimeltään Epic Games, joka on luonut Fortnitestä kaksi erilaista versiota. Ne ovat Fortnite Save the World (co-op-selviytymispeli) sekä Fortnite Battle Royale, joka on ilmainen moninpeli, jossa jopa sata pelaajaa voi ottaa toisistaan mittaa.

Fortnite Save the World on saatavilla Microsoft Windowsille, macOS:lle, Playstation 4:lle ja Xbox Onelle. Fortnite Battle Royale on sekin saatavilla Microsoft Windowsille, macOS:lle, Playstation 4:lle ja Xbox Onelle, mutta se toimii myös Nintendo Switchillä, IOS:llä ja Androidilla.

Fortnite-vedonlyönti – Lyö vetoa Fortnitesta

Mitä vedonlyöntiin tulee, me voimme tarjota muutamia erityisiä vihjeitä juuri Fortniteen. Ensimmäinen asia on opetella itse pelin toiminta niin hyvin kuin mahdollista. Se tapahtuu osittain vinkkejä ja oppaita lukemalla, mutta jos tavoitteenasi on lyödä vetoa Fortnitesta, kannattaa myös opetella pelaamaan sitä. Saat hyviä Fortnite-vihjeitä pelissä kehittymiseen monilta eri Youtube-kanavilta.

Toinen vinkki Fortnite-vedonlyönnistä kiinnostuneille on aloittaa tilastojen analysointi. Ennen turnauksen alkua on hyvä tarkastaa joukkueen viime aikojen kunto. Näin varmistat, että vedonlyöntipäätöksesi on oikea. Tilastoja löytyy muun muassa Fortnite eSport Wikistä. Kuten muissakin lajeissa, myös Fortnitessa eri joukkueilla on omat vahvuutensa. Jos lyöt vetoa erikoiskohteista, kuten esimerkiksi joukkueen tekeminen tappojen määrästä, tulisi sinun ehdottomasti tarkistaa, kuinka aggressiivisesti kyseisellä joukkueella on tapana pelata.

Viimeinen Fortnite-vihjeemme on seurata Fortnite-tapahtumia striimauspalvelun, kuten Twitchin kautta. Twitchissä voit katsoa Fortnitea livenä, ja pelien monet asiantuntijat jakavat tietouttaan pelistä ja Fortnite-vedonlyönnistä myös chatissa.

Fortnite-vedonlyönti – Fortnite-kertoimet

Jos et ole täysin perillä Fortnitesta, saattaa olla vaikea tietää, millaisia kertoimia tulisi tavoitella. Tässä kohtaa on hyvä tehdä kotiläksyt ensin huolella ja ottaa avuksi yllä olevat vinkit. Opiskelu on aina ensimmäinen ja tärkein askel, oli vedonlyöntikohteena sitten esports, jalkapallo tai vaikkapa koripallo.

Nykyään pelaajat voivat tehdä valintansa suuresta määrästä Fortnite-kertoimia. Erityisen suosittuja vedonlyöntikohteita ovat suuret Fortnite-tapahtumat ja turnaukset, kuten Fortnite World Cup.

Kun lyöt vetoa Fortnitesta, voit panostaa rahasi turnausvoittajalle, top 3 -sijoitukselle tai jopa joukkueiden saavuttamille tappomäärille.

Fortnite-vedonlyönti – Kuinka Fortnitea pelataan?

Kuten sanottua, Fortnite Battle Royalessa on mukana sata eri pelaajaa. Peli alkaa niin, että kaikkien pelaajien hahmot sijoitetaan bussiin, joka lentää pelinäyttämönä toimivan saaren yllä. Pelaajat voivat sitten päättää, milloin haluavat hypätä kulkuneuvosta ulos – tavallisesti strategisesti itseään miellyttävään paikkaan – minkä jälkeen on aika lähteä asejahtiin. Aseita todella tarvitaan, jotta pelaajalla on mahdollisuus selvitä kanssasoturien tuimista hyökkäyksistä. Pelissä täytyy siis varoa, etteivät muut pääse tappamaan omaa hahmoa, mutta se ei suinkaan ole ainoa vaara. Kuolo voi korjata myös esimerkiksi myrskyssä, joka raivoaa pelialueen rajoilla.

Pelikierroksen voittaa se pelaaja, joka selviytyy hengissä.

Fortnite-vedonlyöntiopas

Fortnitessa ja sen toiminnassa riittää opeteltavaa. Suurimman osan jutuista oppii peliä pelatessaan, mutta muutamat asiat ovat mielenkiintoisia tietää jo ennen aloittamista. Ne löytyvät tästä lyhyestä Fortnite-oppaastamme.

Fortnite-kaudet

Fortnitea pelataan eri kausilla (”seasons”), jotka kestävät tavallisesti 60–70 päivää. Fortniten 11. kausi on tätä kirjoitettaessa tullut päätökseensä, ja käynnissä on Fortnite-kausi 12.

Fortnite-tilit

Kaikilla Fortnite-pelaajilla on oltava Fortnite-tili. Se vaaditaan, ennen kuin peliin osallistuminen on mahdollista. Fortnite-tili sisältää muun muassa kaikki ne aseet ja Fortnite-skinit, joita olet onnistunut keräämään. Monet pelaajat tekevät Fortnite-tileillä myös kauppaa, sillä tilin arvo voi nousta, mikäli se sisältää paljon aseita, Fortnite-skinejä ja muita hyödyllisiä asioita.  

Fortnite-haasteet

Fortnite on jännittävä peli, jossa ei keskitytä pelkästään päätavoitteeseen. Pelin aikana eteen osuu myös niin sanottuja Fortnite-haasteita. Nämä ovat erilaisia tehtäviä, joihin kuuluvat esimerkiksi helikopterilla lentäminen, 20 puun kaataminen, laaman löytäminen, salaisen sisäänkäynnin paljastaminen ja monet muut.  

Näiden tehtävien suorittaminen ei ole pakollista, mutta ne auttavat myös päätavoitteen saavuttamisessa, sillä luvassa on monenlaisia palkkioita. Siksi suosittelemmekin Fortnite-pelaajille myös haasteisiin keskittymistä.

Dessa uppdrag är inte nödvändiga men hjälper dig på vägen då du kan få diverse belöningar och vi rekommenderar därför Fortnite-spelare att genomföra uppdragen.

Fortnite-skinit

Fortnite-skinit ovat kerättävissä pelin aikana. Näitä skinejä voidaan sitten myydä ja ostaa V-Bucks-valuutalla, jota Fortnitessa käytetään. Pelin suosituimpiin skineihin kuuluvat muun muassa Raven, Skull Trooper, Red Knight, Brite Bomber ja Raptor.

UKK – Kysymyksiä ja vastauksia Fortnitesta

MILLOIN FORTNITE JULKAISTIIN?

Moni miettii, milloin Fortnite oikeastaan sai alkunsa. Pelistä on tehty useampia versioita, joiden julkaisupäivät vaihtelevat, mutta Fortnite Save the World ja Fortnite Battle Royale näkivät päivänvalon vuonna 2017.

KUINKA VOIN NÄHDÄ FORTNITE-TILASTONI?

Voit tarkastella Fortnite-tilastojasi esimerkiksi monilla nettisivustoilla, jotka tarjoavat siihen mahdollisuuden.

MITEN MONET IHMISET PELAAVAT FORTNITEA?

Fortnite Battle Royale oli välitön menestys, ja vain muutama viikko sen julkaisun jälkeen pelillä oli yli 10 miljoonaa pelaajaa. Tämä lukema kasvoi parissa kuukaudessa yli 125 miljoonan. Tämän jälkeen saadut tiedot viittaavat siihen, että pelaajia olisi jo yli 200 miljoonaa.

ONKO FORTNITE HYVÄKSI?

Erityisesti monet vanhemmat ovat kysyneet itseltään saman kysymyksen: onko Fortnite hyväksi lapselleni. Yksinkertainen vastaus on, että Fortniten ikäraja on 12 vuotta. Sitä nuorempien ei pitäisi tätä peliä pelata.