Kirjoittanut aborg
eSports Nyheter

eSports-sektori on kasvanut räjähdysmäisesti Intiassa muutaman viime vuoden aikana. PUBG, BGMI, COD, Counter-Strike: Global Offensive, Free Fire ja muut pelit ovat suosittuja pelaajien keskuudessa. Esports tarjoaa pelaajille oikeutetun urapolun, ei vain nautinnon vuoksi. eSports-ala palvelee kaikkia sisällöntuottajista ammattilaispelaajiin.

Toisaalta toimialalla on sekä myönteisiä että huonoja vaikutuksia. Vaikka jotkut ihmiset ovat tulossa tietoisemmiksi uudesta todellisuudesta, toiset syyttävät sitä edelleen terveytensä vahingoittamisesta. Varsinkin vanhempi sukupolvi, jonka mielestä pelaaminen on pelkkä riippuvuus ja ajanhukkaa. Mutta näin ei ole; Vaikka puhelinriippuvuus tai tiedon puute voivat johtaa käyttäjiä harhaan, pelaamisella on vakavia myönteisiä terveysvaikutuksia.

Online-pelaamisen edut

Tässä on joitain online-pelaamisen tärkeimmistä eduista, jotka vaihtelevat muistin lisäämisestä kognitiivisten kykyjen parantamiseen.

Auttaa sosialisoinnissa

Yksi vanhempien yleisimmistä online-pelaamista koskevista huolenaiheista on se, että heidän lapsensa ovat jatkuvasti kiinni laitteissaan eivätkä ole vuorovaikutuksessa heidän kanssaan. Näin ei kuitenkaan ole. Online-pelaaminen antaa pelaajille mahdollisuuden olla yhteydessä ihmisiin ympäri maailmaa, mikä johtaa vahvoihin siteisiin. Jotkut ihmiset ovat jopa tavanneet elämänkumppaninsa pelatessaan videopelejä.

Miksi ihmiset sitten valittavat epäsosiaalisesta käytöksestä? Vanhemmat usein rankaisevat lapsia leikkimisestä sen sijaan, että he yrittäisivät kommunikoida heidän kanssaan. Lapset ovat avoimempia vanhemmilleen ja kuuntelevat heitä, jos heidän vanhempansa ovat kiinnostuneita pelistä ja yrittävät ymmärtää, mistä siinä on kyse.

Stressiä vähentävä

Ihmiset voivat irrottaa jokapäiväisestä elämästään pelaamalla verkkopelejä. Tämän seurauksena ihmiset unohtavat tai jättävät syrjään muut huolenaiheet pelaamisen aikana ja pitävät mielensä miehitettynä sillä, mistä nauttivat. Online-pelaaminen auttaa myös vähentämään ahdistusta kääntämällä huomiosi pois stressaavista tilanteista ja antamalla sinun rentoutua.

Lisää henkistä ja fyysistä ketteryyttäsi.

Online-pelaaminen edistää henkistä ja fyysistä ketteryyttä, koska se synkronoi mielen liikkeisiin ja ohjauksiin. Lyhyesti sanottuna se synkronoi fyysisen liikkeesi henkiseen toimintaasi.

Ongelmanratkaisutaitoja opetetaan.

Kyllä, luit sen oikein. Ongelmanratkaisutaitoja opetetaan nettipelaamisen kautta. Tapa, jolla ihmiset ratkaisevat vaikeuksia peleissä, voi myös auttaa heitä miettimään ratkaisuja tosielämän haasteisiin. Online-pelaaminen toimii vain piristeenä ja valmistaa ihmistä todelliseen maailmaan.

Ne, jotka ovat valmiita ottamaan riskejä

Nettipelaaminen tuo esiin myös ihmisen riskinottopuolen. Koska pelaajien on laskettava toiminnot ja pelattavuus pelin olosuhteiden perusteella, tämä ominaisuus on yhtä hyödyllinen todellisessa maailmassa. Ihminen opetetaan pohtimaan tilanteen hyvät ja huonot puolet ennen päätöksentekoa.

Parantaa näkemystäsi

Kyllä, nettipelaaminen voi parantaa ihmisen näkökykyä yhdistettynä terveelliseen ruokavalioon ja kontrolloituun pelaamiseen. Ihmiset ovat yleensä vähemmän laiskoja ja keskittyneempiä tosielämässä, koska pelit vaativat heidän keskittymistä jokaiseen muiden pelaajien liikkeeseen ja muihin pieniin asioihin.

Paranna ikääntymisongelmaa

Koska pelaaminen vähentää stressiä ja ahdistusta ja auttaa pelaajia välttämään jännitystä, se auttaa myös hidastamaan ikääntymisprosessia. Koska stressi ja rasitus liittyvät usein ikääntymiseen ja niillä on samanlaiset vaikutukset terveyteen ja ulkonäköön, niitä tulee välttää. Tämän seurauksena pelaaminen pitää hienot rypyt ja stressaantuneet kasvot loitolla.

Kyky tehdä päätöksiä ja oppia uutta

Aivot koulutetaan sopeutumaan pelin skenaarioihin, mikä parantaa ihmisen päivittäistä päätöksentekoa. Pelaajien persoonallisuutta parannetaan myös pelin sisäisellä johtajuudella, joka yhdistää kyvyt ja oppimiskyvyt.

Keskittyminen ja keskittyminen

Koska pelaaminen vaatii intensiivistä keskittymistä ja keskittymistä, kyky auttaa ihmisiä myös keskittymään muihin asioihin, kun he eivät pelaa pelejä. eSports muistuttaa jalkapalloa tai krikettiä siinä mielessä, että se kehittää aivoja ja kehoa.

Vaikutukset lääkäreiden terveyteen

Fyysinen terveys paranee, kun olet vapaa stressistä, rasituksesta ja keskittymisestä. Pelin parantamiseksi pitää myös syödä hyvin ja harrastaa liikuntaa. Esimerkiksi ammattiurheilijoilla on tietty syömis-, nukkumis- ja kuntoiluohjelma, mikä vaikuttaa heidän yleiseen terveyteensä.

Verkkopelaamisen etujen luettelo on loputon, mutta kaiken positiivinen vaikutus riippuu yksilöstä. Kaiken ylimäärä on pahasta, niin ulkona tai e-urheilussa. Joten jos mukana on terveellinen ruokavalio ja liikunta, pelaamisesta voi olla hyötyä.

Samankaltaiset Artikkelit