Kirjoittanut Amanda

Betway-arvostelu

Betway perustettiin vuonna 2005, ja se tunnetaan ehkäpä parhaiten englantilaisen West Ham -jalkapallojoukkueen virallisena sponsorina. Betway sponsoroi myös paria muuta suurjoukkuetta: ranskalaista PSG:tä sekä englantilaista Leicester Cityä.

Niin kuin nimikin kertoo, Betwayn tärkein pelikategoria on vedonlyönti, ja sivustolta löytyy oma osio myös esportsille. Betwayn omistaa samanniminen yritys, Betway Limited, ja sen pääkonttori sijaitsee pienellä Maltan saarella Välimeren lämmössä. Betway on siis yksi niistä suomalaisille sopivista vedonlyöntisivustoista, joilla ei tarvitse huolehtia veronmaksusta lainkaan. Tässä arvostelussa pureudumme tarkemmin siihen, mitä tällä perinteisellä pelisivustolla on tänä päivänä tarjota.

Bonus esportsiin – aina 100 euroon asti

Vedonlyöntiin keskittyvältä sivustolta ojennetaan tietysti uusille asiakkaille vedonlyöntibonus, jolla pääsee heti pelaamisen makuun. Betwayn tervetuliaisbonus ei ole erityisesti esports-pelaajille suunnattu, vaan kyseessä on yleinen vedonlyöntibonus, joka on käytettävissä myös esports-kohteisiin. Käytännössä asialla ei siis ole juurikaan merkitystä. Bonus on arvoltaan 100 euroa, ja se antaa talletuksen päälle 100 % ekstraa. Pääset siis pelaamaan 200 euron pelikassalla, mikäli teet satasen talletuksen ja otat tästä tarjouksesta kaiken irti. Bonuksen hyödyntämiseksi sinun on tehtävä vähintään 10 euron talletus joko Trustlyn tai luotto-/pankkikortin kautta. Nämä ovat ainoat bonusten lunastamiseen hyväksytyt talletustavat. Betway valvoo bonusten väärinkäyttöä sivustollaan tarkasti, joten suosittelemme kaikkia uusia pelaajia lukemaan sivuston bonussäännöt kaikessa rauhassa läpi. Näin pelaaminen sujuu kaikessa rauhassa, kun yllätyksiä ei tule.

Kierrätysvaatimus on tällä sivustolla kuusi kertaa saadun bonuksen summa. Jos panostat kertoimella 1.30 – 1.74, täytät kierrätysvaatimusta täysimääräisesti panoksesi verran. Tätä suuremmalla kertoimella lyödyt vedot kierrättävät kolminkertaisella painoarvolla, ja alle 1.30 kertoimella lyödyt vedot eivät kierrätä lainkaan. Kierrätyksen päätyttyä voit kotiuttaa sekä bonuksen että sillä voitetut rahat.

Vilka e-sporteMitä esportseja on saatavilla?r finns tillgängliga?

Betwaylla on todella hyvä valikoima nimenomaan esports-kohteita, sillä sivustolla pääsee lyömään vetoa kaikista suosikkipeleistä CS:GO:sta Dota 2:een, Overwatchiin ja Rainbow Sixiin asti – vain muutamia mainitaksemme. Kyseessä on itse asiassa yksi parhaista valikoimista nimenomaan esportsin osalta, jos sitä verrataan sivuston kilpailijoihin.

Vedonlyöntiosioon saavuttuasi voit valita vaihtoehdon ”Esports vedonlyönti” ja lajitella sitten pelejä sen mukaan, mistä haluat lyödä vetoa. Näin saat näkyviin kaikki ajankohtaiset ottelut ja turnaukset. Saatavilla on myös mahdollisuus tarkastella tulevia otteluita sekä jo käynnissä olevia live-otteluita. Jos et vielä Betwaylle saapuessasi tiedä, mihin aiot panostaa, voit aina aloittaa tältä sivulta.

Kun olet löytänyt haluamasi ottelun, voit panostaa rahaa joko ottelun voittajalle tai johonkin muuhun pelikohteeseen. Klikkaa vain kiinnostavaa ottelua, niin saat esiin kaikki kertoimet, joita siihen on tarjolla. Live-vedonlyönti kasvattaa suosiotaan jatkuvasti, ja se tarkoittaa yksinkertaisesti selitettynä sitä, että ottelun kertoimet liikkuvat ylös ja alas ottelutapahtumien mukaan. Jos toinen joukkue on vahvoilla, sen kerroin laskee – ja toisinpäin. Betway tarjoaa myös moniin otteluihin live-streamin, jonka kautta voit seurata ottelua reaaliajassa suoraan vedonlyöntisivuston kautta.

Asiakaspalvelu live-chatin kautta

Jos haluat päästä Betwayn asiakaspalvelun juttusille, on sinun ensin rullattava sivuston alareunaan, josta löytyy osio nimeltä ”Ota yhteyttä”. Sen kautta pääset Betwayn tukikeskukseen, joka sisältää kätevän UKK-osion sekä hakukentän. Voit kirjoittaa asiasi suoraan tähän kenttään tai selata useimmin kysyttyjä kysymyksiä vastauksen löytääksesi. UKK-osio on suomenkielinen, ja se sisältää vastauksen melkeinpä kaikkiin kysymyksiin, joihin sivustoa käyttäessään voi törmätä. Ainoa pieni ongelma on live-chatin avaaminen siinä vaiheessa, kun olet jo saapunut tukikeskukseen. Chat-palveluun päästäkseen on ensin avattava jokin UKK-osion kysymyksistä ja sen jälkeen vastattava kieltävästi, kun palvelussa kysyy, ratkaisiko tämä artikkeli ongelmasi. Siinä vaiheessa sinut ohjataan live-chattiin. Onneksi live-chatin saa auki suoraan etusivun kautta, mutta myös tukiosioon olisi toivonut sinne johtavaa painiketta. Chat on auki vuorokauden ympäri, mistä annamme Betwaylle täydet pisteet.

Talletukset ja kotiutukset Betwaylla

Talletusten ja kotiutusten suhteen ei Betwaylla ole ongelmia, sillä se tekee yhteistyötä monien alan suosituimpien maksupalveluntarjoajien kanssa. Voit luonnollisesti tallettaa rahaa suoraan pankki- tai luottokortillasi, jos sinulla on VISA tai MasterCard. Pidä mielessä, että kotiutus on suositeltavaa tehdä samalla tavalla kuin talletuskin, ja korttinostoissa kestää tavallisesti hieman muita maksutapoja kauemmin.

Toinen vaihtoehto rahansiirtoihin Betwaylla on Trustly, joka tunnetaan nopeana ja turvallisena maksupalveluna. Se tarjoaa huippunopeat kotiutukset suoraan takaisin pankkitilille. Kolmas vaihtoehto on nettilompakko Neteller, joka toimii välikätenä sinun ja pelisivuston välillä. Siirrät ensin rahaa Netellerille, josta voit lähettää sen myöhemmin Betwaylle. Kun olet sitten kotiuttanut voittosi takaisin Netellerille, voit siirtää ne eteenpäin omalle pankkitilillesi.

Betway Esportin edut

  • Laaja valikoima eri esports-lajeja
  • Mahdollisuus seurata monia otteluita live-streamilta
  • Kattava suomenkielinen UKK-osio

Yhteenveto ja arvosanamme

Betway on tunnettu pelisivusto, jolta löytyy todella paljon vaihtoehtoja, kun tarkoituksena on lyödä vetoa esportista. Yritys on hankkinut myös Maltan uhkapelilisenssin, joka takaa reilun pelin ja verottomat voitot suomalaisille. Meidän arvosanamme sivustolle on 4/5, sillä mielestämme asiakaspalvelun puheille ei pääse niin helposti kuin toivoisi, eikä yhteydenottotapoja ole live-chattia enempää. Se ei kuitenkaan ole iso ongelma, sillä Betwaylla on yksi suurimmista esports-valikoimista, joka kestää vertailun sen kaikkiin kilpailijoihin. Jos kaipaat nimenomaan hyvää esports-vedonlyöntisivustoa, on Betway erinomainen vaihtoehto.

Samankaltaiset Artikkelit