Kirjoittanut Amanda
icon Pelaa icon Pelaa
BONUS

100 % vedonlyöntibonus aina 150 euroon asti.

4.6 / 5
ARVOSANA
YHTEENVETO

Betsafe on yksi parhaista vedonlyöntisivustoista, ja se tarjoilee pelaajilleen luonnollisesti myös suuren valikoiman esports-kohteita. Saatavilla on myös tervetuliaisbonus, joka on käytettävissä esports-vedonlyöntiin!

Betsafe -arvostelu

Betsafe on osa samaa yritystä kuin Betsson, joten sen johtoportaasta löytyy alalla todella tunnettuja ja kokeneita tekijöitä. Sivusto perustettiin vuonna 2006, ja se on värimaailmaltaan huomattavasti tummasävyisempi kuin sisarsivustonsa Betsson ja NordicBet. Betsafe on aktiivisesti esillä myös kasino- ja vedonlyöntialan ulkopuolella yhteistyösopimustensa kautta – se on muun muassa sponsoroinut formula 1 -tallia Alfa Romeo.

Betsafe toimii Suomessa Malta Gaming Authorityn lisenssillä, mikä on suomalaispelaajien kannalta erinomainen juttu. MGA-lisenssi antaa paitsi lisäturvaa, myös varmistaa verottoman voitonmaksun. Näin ei ole, jos pelaat EU:n ulkopuolisilla lisensseillä toimivilla vedonlyöntisivustoilla. Kuten jo nimestä saattaa päätellä, Betsafen tärkein pelikategoria on vedonlyönti, ja sen valikoimasta löytyy monia tärkeimmistä esports-lajeista. Jatka lukemista, niin esittelemme sinulle tämän laatusivuston nimenomaan esports-vedonlyönnin näkökulmasta!

Betsafe bonus esportsiin

Betsafella ei ole varsinaisesti esportsiin suunnattua bonusta, mutta yleinen vedonlyöntibonus on vapaasti käytettävissä kaikkiin vetokohteisiin. Se sopii siis ongelmitta myös esports-vedonlyöntiin. Vedonlyöntibonuksen arvo on 100 % aina 150 euroon asti. Voit siis aloittaa peliurasi Betsafella jopa 300 euron kassalla, jos otat bonuksesta kaiken irti tallettamalla 150 euroa. Kyseessä on hyvinkin maistuva bonus, jos sitä verrataan moniin tämän sivuston kilpailijoihin, joten Betsafe on loistopaikka esports-vedonlyönnin aloittamiseen. Tervetuliaisbonuksen avulla voit panostaa hieman tavallista enemmän kasvattamatta riskitasojasi, tai vaihtoehtoisesti kokeilla vedonlyöntiä kohteista, joihin et olisi ehkä omaa rahaasi sijoittanut. Tämä bonus on ainoastaan niiden pelaajien saatavilla, jotka eivät ole lunastaneet tervetuliaisetuja Betsafelta aiemmin. Minimitalletus bonuksen saamiseksi on 20 euroa, ja bonus on kierrätettävä ennen kotiutusta. Kierrätysvaatimus on 10 kertaa bonuksen ja talletuksen yhteissumma minimikertoimella 1.50.

Mitä esports-lajeja on saatavilla?

Betsafella on todella suuri vedonlyöntivalikoima, joten et varmasti tule pettymään, jos otat osoitteeksesi Betsafe-esportsin. Sivuston vedonlyöntiosaston vasemmasta reunasta löytyvä valikko sisältää oman esports-kategorian. Sen kautta pääset tarkastelemaan kaikkia suosittuja esports-kohteita tai vaihtoehtoisesti vain CS:GO– ja Dota 2 -kohteita. Jos valitset suositut esports-kohteet, saat eteesi kaikki käynnissä olevat live-kohteet, tulevat kohteet, turnaukset ja liigat. Voit sen jälkeen lajitella valikoimaa oman makusi mukaiseksi. Vedonlyönti mistä tahansa esports-ottelusta on todella helppoa – klikkaa vain haluamaasi kerrointa, niin se siirtyy vetokupongillesi, josta käsin voit sitten valita panoksesi. Vetoa voi lyödä joko yksittäisistä single-kohteista tai yhdistelmävetona useammasta kohteesta. Live-otteluiden osalta näet koko kohdevalikoiman välittömästi. Voit veikata suoraan ottelun voittajaa, mutta myös monia muita kohteita, kuten tietyn kartan voittajajoukkuetta. Sinun ei siis tarvitse avata jokaista ottelua erikseen kertoimet nähdäksesi, mikä on hieno juttu. Betsafe on tässä vaiheessa päättänyt tarjota esports-peleistä vain Dota 2:n ja CS:GO:n, joten valikoimaa voisi olla enemmänkin. Nämä ovat tosin kaksi suurinta esportia, joten useimmat pelaajat löytävät tältä sivustolta etsimänsä. Myös perusvedonlyönnissä voi sijoittaa rahansa niin ottelun voittajalle kuin moniin muihinkin kohteisiin, vaikkapa kartan 3 voittajalle. Betsafe markkinoi live-vedonlyöntiään ahkerasti sivustollaan, joten huomaat varmasti, kun jokin mielenkiintoinen ottelu on käynnissä.

Asiakaspalvelua vuorokauden ympäri

Betsafe kuuluu osaksi BML Groupia, jonka sivustot ovat niittäneet menestystä asiakaspalvelunsa osalta monissa alan gaaloissa. Asiakaspalveluosio aukeaa kätevästi sivuston oikeasta yläkulmasta, jossa näkyy pieni kysymysmerkki. Se avaa tyylikkään ja yksityiskohtaisen UKK-osion, josta löytyy vastauksia moniin kysymyksiin. Voit valita jonkin esitäytetyistä kysymyksistä tai kirjoittaa omasi hakukenttään.

Jos vastausta ei löydy UKK:sta, on seuraava askel yhteydenotto asiakaspalveluun. Yhteydenottotapoja on kolme. Ensimmäinen niistä on soittopyyntö, jonka avulla voit pyytää Betsafea soittamaan sinulle enintään 60 minuutin sisään. Toinen vaihtoehto on sähköpostituki, joka vastaa sekin puhelinpalvelun tapaan tavallisesti alle tunnissa. Nopein ja sujuvin yhteydenottotapa on live-chat, jonka odotusaika on noin 30 sekuntia. Valitsit sitten minkä tavan tahansa, voit olla varma siitä, että pääset aina juttelemaan suomenkielisen asiakaspalvelun kanssa. Se antaa lisäturvaa tilanteisiin, joissa kommunikaation on oltava sataprosenttisesti kunnossa.

Talletukset ja kotiutukset Betsafella

Betsafe tarjoaa melko lailla kaikki ne talletus- ja kotiutustavat, joita suomalaispelaajilla on tapana käyttää. Yksi parhaista on Trustly, joka on kasvattanut viime vuosina suosiotaan huomattavasti. Tämä nettipankkitunnuksilla toimiva pikapankkipalvelu toimii myös nopeana kotiutustapana, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pelureille. Muita rahansiirtotapoja ovat VISA/MasterCard, Paysafecard sekä nettilompakot, kuten Skrill ja Neteller. Kaikilta veikkaussivustoilta tuttujen sääntöjen mukaisesti kotiutus on tehtävä samalla tavalla kuin talletuskin, mikäli se vain on mahdollista. Kotiutuspyynnöt käsitellään tavallisesti 24 tunnin sisään. Saattaa kuitenkin mennä hetki kauemmin, ennen kuin rahat näkyvät omalla tililläsi. Kotiutuksen lopullinen kesto riippuu pitkälti valitsemastasi maksupalvelusta.

Betsafe Esportsin edut

  • Suhteellisen hyvä esports-tarjonta
  • Tervetuliaisbonus reilulla kierrätysvaatimuksella
  • Asiakaspalvelu on saatavilla milloin tahansa ja auttaa kaikissa ongelmissa

Yhteenveto ja arvosanamme

Betsafe on arvostettu pelisivusto, jota voimme ehdottomasti suositella. Me annamme sille arvosanan 4/5, koska olisimme toivoneet hieman enemmän esports-lajeja kuin pelkästään Dota 2 ja CS:GO. Muilta osin valittamista on vaikea löytää. Sivuston design on huippuluokkaa, maksutapoja on enemmän kuin riittävästi ja asiakaspalvelu on maailmanluokkaa. Ja jos kuulut niihin pelaajiin, jotka eivät ole lunastaneet mitään Betsafen tervetuliaisbonuksista, voit napata itsellesi 150 % bonuksen aina 150 euroon asti!

icon Pelaa icon Pelaa
BONUS

100 % vedonlyöntibonus aina 150 euroon asti.

4.6 / 5
ARVOSANA
YHTEENVETO

Betsafe on yksi parhaista vedonlyöntisivustoista, ja se tarjoilee pelaajilleen luonnollisesti myös suuren valikoiman esports-kohteita. Saatavilla on myös tervetuliaisbonus, joka on käytettävissä esports-vedonlyöntiin!

Samankaltaiset Artikkelit